Nadi Hammouda
Nadi Hammouda

Suosittelijat

Shirly Karvinen Miss Finland 2016 / radiojuontaja                           Miss Finland Miss Plus Size 2018

Michaela Söderholm Miss Finland 2017                                       Pihla Koivuniemi Miss International 2017                                       Miss Finland semifinalistit 2017                                                  Sunneva Kantola Miss Finland Producer/Manager                      Niina Kuhta Hääpukuliike Niinatar                                                 Heta Sallinen Miss World Finland 2016                                      Emilia Seppänen Miss International Finland 2016                    Carola Miller Miss World Finland 2015                                         Rosa-Maria Ryyti Miss Finland 2015

Palautteet

"En ollut ennen käynyt Life Coach tunneilla, mutta koin tunnit erittäin hyödyllisiksi ja sain niistä paljon irti. Ne selkeyttivät ajatuksiani. Tunnit olivat aina mukavia. Koin valmennuksen hyödylliseksi ja sain siitä paljon apua. Lähdin tunneilta aina hyvällä mielellä. Valmentajani oli oikein mukava ja hän toi minulle rennon ja luottavaisen fiiliksen. Mielestäni oli hyvää, että sain itse löytää itsestäni ns.vastauksia erilaisten harjoitusten myötä"

"Olin alunperin hieman epäuskoinen valmennuksen toimivuuteen, mutta oli kuitenkin mukava kokemus ja auttoikin minua monissa asioissa. Monista tehtävistä oli hyötyä ja koin pohdiskelun auttavan. Koin valmentajan hyväksi ja hänelle oli helppo ääneenkin sanoa ajatukset eli pystyin luottamaan häneen. Ei myöskään tullut sellainen olo että vastaukseni olisivat tyhmiä tai hän arvostelisi minua vaan toimi hyvin ammattimaisesti"

"Eira kuunteli ja osasi esittää juuri oikeat kysymykset. Antoi aikaa löytää itse vastaukset. Eli myötä ja oli empaattinen" 

"Tarvitsin uusia näkökulmia/ajatusmalleja ja sain niitä. Eira osasi hyvin tuoda asioita esille mistä olen erittäin tyytyväinen. Erittäin lämmin ja helposti lähestyttävä ohjaaja" 

"Eiran kanssa oli helppo rentoutua, olla oma itsensä ja kertoa asioistaan rehellisesti. Hän ei pitänyt kiirettä, vaan oli aidosti läsnä jokaisella kerralla"

"Erittäin sydämellinen ihminen. Valmennuksessa oli paljon hyvää. Hän on kannustava ja mukaansatempaava. Valmentaja on selkeä sanoissaan ja hyvin keskittynyt tehtäväänsä"

"Eira on täydellä sielulla mukana valmennuksessa ja teki hyviä kysymyksiä läpi sessioiden"

"Mä tykkään sun tavasta valmentaa. Se on itse asiassa kivan armollista, että saa sanoa "en tiedä" ja se kun sanot "ei se mitään". Sussa on sellaista lämpöä ja ymmärrystä, mistä valmentajassa pidän, etkä puske liikaa päälle"