Miksi teen elämäntaidonvalmennuksia? Yksinkertaisesti siitä syystä, että haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä!

Auttaminen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että haluan palvella niitä ihmisiä, jotka kokevat itse tarvetta valmennukseen johonkin aihealueeseen liittyen. Palvella tasavertaisena rinnallakulkijana, joka esittää kysymyksiä ja teettää harjoitustehtäviä valmennettavan toiveiden mukaan. Minulla on ollut jo hyvin nuoresta iästä lähtien voimakas halu auttaa muita. Kuvaavaa onkin, että eräs opiskelu toverini ylä-asteen ajoilta oli jo tuolloin kuvaillut minua seuraavanlaisesti: "Eira aina auttaa muita"

Työskenneltyäni useiden vuosien ajan matkailualalla eri tehtävissä ja toimenkuvissa, elämänpolkuni ohjasi minut opiskelemaan valmentajan ammattia. Olen aina ollut kiinnostunut elämästä, ihmisistä ja tarinoista ihmisten takana. Olen lukenut lukuisia henkiseen kasvuun, itsensä kehittämiseen ja psykologiaan liittyviä kirjoja. Lisäksi olen itse kokeillut erilaisia hoitomuotoja aina Journey terapiasta erilaisiin energiahoitoihin; mm. hypnoosiin sekä Theata Healing-menetelmään.

Lukuisat matkat ympäri maailman sekä työskenneltyäni useissa maissa kuten Ruotsissa, Englannissa sekä Ranskassa ovat tutustuttaneet minut eri kulttuureihin ja ihmisiin avartaen näin maailmankuvaani.

Omien elämässä kohtaamieni haasteiden ja vastoinkäymisten johdosta minulla on paljon elämänkokemusta. Se näkyy minussa ymmärryksenä elämää, ihmisyyttä, tunteita, erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita kohtaan.

Diamond Coachingin valmennus on sydänlähtöistä. Valmistuin vuoden 2016 lopulla LCF Life Coachiksi Valmentamosta. Huomasin valmentamisen olevan juttuni. Omakohtaisten ja lukuisten valmennettavieni kokemusten kautta olen vakuuttunut siitä, kuinka tehokas toimintamalli valmennus on. Siitä syystä suosittelen valmennusta kaikille, jotka sitä kokevat tarvitsevansa. Haluan valmennuksen avulla saada ihmisiä oivaltamaan itsestään asioita, vahvuuksia ja lisäksi tuoda helpotusta ikäviin elämänvaiheisiin. Koen aidosti iloa ja onnea, kun valmennettavani löytää keinoja, joilla hän saa elämäänsä lisää hyvinvointia, positiivista energiaa, mielenrauhaa sekä löytää ratkaisuja ja työkaluja asioihin, jotka askarruttavat hänen mieltä.

Minusta on aivan ihanaa, kun valmennettavani saa kehitettyä itsessään jotain, esimerkiksi itsetuntoa ja hän on valmennuksen jälkeen itsevarmempi ja pystyy sen avulla helpottamaan elämäänsä sekä hyötyy siitä.

Uskon jatkuvaan kehittymiseen elämässä niin ihmisenä kuin valmentajanakin ja siitä syystä osallistun myös itse jatkuvasti erilaisille kursseille ja koulutuksiin. Niiden avulla voin ylläpitää ja kehittää omaa osaamista ja palvella myös valmennettaviani paremmin. Nämä asiat ovat intohimojani ja niissä kehittyminen on minulle tärkeää.

Tutkittuani sisintäni useamman vuoden ajan olen huomannut, että minulla on auttajan sielu. Yksi elämäntehtävistäni on auttaa muita ihmisiä eri keinoin. Olen rinnallasi kulkeva kanssa matkustaja ja palvelija; valmentajana ja ihmisenä lämmin, empaattinen, ymmärtäväinen, ystävällinen ja läsnäoleva kuuntelija. Saat luvan olla juuri se kuka olet ja ansaitset hyvinvointia!

Opinnot:

Practitioner of Neurolinguistic programming 2019

NLP-perusteet ( 2pvä) 2018

Theata Healing Practitioner 2017                                                                                                                            

LCF Life Coach 2016 Valmentamo

Haaga Instituutti matkailun liikkeenjohdon ko, Restonomi yo. 2004

Kuopion hotelli ja ravintolaoppilaitos, myynnin ja asiakaspalvelun perustutkinto 1996