Teen valmennuksia ja kvanttienergia hoitoja siitä syystä, että haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä.  

Työskenneltyäni useiden vuosien ajan matkailualalla eri tehtävissä ja toimenkuvissa, elämänpolkuni ohjasi minut opiskelemaan valmentajan ammattia. Olen aina ollut kiinnostunut elämästä, ihmisistä ja tarinoista ihmisten takana. Olen lukenut lukuisia henkiseen kasvuun, itsensä kehittämiseen ja psykologiaan liittyviä kirjoja. Lisäksi olen itse kokeillut erilaisia hoitomuotoja joista viimeisimpänä kvantti energiahoidot.

Lukuisat matkat ympäri maailman sekä työskenneltyäni useissa maissa ovat tutustuttaneet minut eri kulttuureihin ja ihmisiin avartaen näin maailmankuvaani. Lisäksi minulla on elämässä kohtaamieni erilaisten haasteiden johdosta paljon elämänkokemusta. Se näkyy minussa ymmärryksenä elämää,  tunteita, ihmisiä ja erilaisia elämäntilanteita kohtaan.

Diamond Coachingin toiminta on sydänlähtöistä. Valmistuin vuoden 2016 lopulla LCF Life Coachiksi Valmentamosta.  Omakohtaisten ja lukuisten valmennettavien sekä asiakkaideni kokemusten kautta olen vakuuttunut siitä, kuinka tehokkaita apuvälineitä kvanttienergiahoidot sekä valmennukset ovat. Haluan kvanttienergiavalmennusten avulla saada ihmisiä oivaltamaan asioita itsestään, vahvuuksiaan ja tuoda helpotusta ikäviltä tuntuviin elämänvaiheisiin. Koen aidosti iloa ja onnea, kun valmennettavani löytää keinoja, joilla hän saa elämäänsä lisää hyvinvointia, positiivista energiaa, mielenrauhaa sekä löytää ratkaisuja ja työkaluja asioihin, jotka askarruttavat hänen mieltä.

Minusta on aivan ihanaa, kun asiakkaani saavat kehitettyä itsessään jotain, esimerkiksi itsetuntoa ja hän on valmennusten tai hoitojen jälkeen itsevarmempi ja pystyy niiden avulla helpottamaan elämäänsä sekä hyötymään  niistä monin tavoin.

Uskon jatkuvaan kehittymiseen elämässä niin ihmisenä kuin valmentajanakin ja siitä syystä osallistun myös itse jatkuvasti erilaisille kursseille ja koulutuksiin. Niiden avulla ylläpidän ja kehitän omaa osaamista ja palvelen asiakkaitani paremmin. 

Olen rinnallasi kulkeva kanssa matkustaja ja palvelija; valmentajana ja ihmisenä lämmin, empaattinen, ymmärtäväinen, ystävällinen ja läsnäoleva kuuntelija. Saat luvan olla juuri se kuka olet ja ansaitset hyvinvointia! 

Löydät minut myös sosiaalisen median kanavista instagramista. Instagram tilini nimi on diamondcoachingofficial ja olen siellä kaikista aktiivisin. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan minua sinne mikäli henkisen kasvun, itsensäkehittämisen ja oman elämän luomiseen liittyvät teemat sekä kvanttienergiahoidot kiinnostavat sinua! <3

Opinnot:

- Life Coach Master Valmentamo 2024  www.valmentamo.fi

- Kvantti hoidon syventävä kurssi Quantia 2022 www.quantia.fi

- Kvantti hoitaja koulutus Quantia 2021 www.quantia.fi

- Practitioner of Lightfulness Coaching 2020

- Reiki 1 2019

- Practitioner of Neurolinguistic programming 2019 Reetta Vanhanen

- NLP-perusteet ( 2pvä) 2018

- Theta Healing Practitioner 2017                                                                                                                            

- LCF Life Coach 2016 Valmentamo www.valmentamo.fi

- Haaga Instituutti matkailun liikkeenjohdon ko, Restonomi yo. 2004