Palautteet:

Kvanttihoidoista:

"Työpäivän jälkeen olo oli nuutunut ja päänsärky vaivasi lievästi. Puolen tunnin aikana olo muuttui pirteäksi ja jaksavaksi. Myös päänsärky oli kadonnut. Kiitos tosi paljon, tämä oli hyvä ja antoisa kokemus."

"Tuntui kun olisin ollut sellaisessa "nollatilassa" ja kaikki stressi sekä negatiiviset tuntemukset katosi kokonaan. Koko keho  oli ihanan rentoutunut ja sellaisella tunteella oli ihana lähteä jatkamaan päivää. Voin todellakin suositella tätä kvanttihoitoa myös muille!"

"Tuo chakra juttu resonoi tosi paljon, olen itsekin monesti kokenut, että pitäisi puhua suorempaan omaa totuutta, mutta ehkä tässä on se hylkäämisen pelko. Ja tuo mielipaha, yhdistän sen niin selvästi. Mä olen jotenkin niin ällistynyt, tässä oli niin hienoja juttuja!"

Valmennuksesta:

"Koin tunnit erittäin hyödyllisiksi ja sain niistä paljon irti. Ne selkeyttivät ajatuksiani. Tunnit olivat aina mukavia. Koin valmennuksen hyödylliseksi ja sain siitä paljon apua. Lähdin tunneilta aina hyvällä mielellä. Valmentajani oli oikein mukava ja hän toi minulle rennon ja luottavaisen fiiliksen. Mielestäni oli hyvää, että sain itse löytää itsestäni ns.vastauksia erilaisten harjoitusten myötä"

"Olin alunperin hieman epäuskoinen valmennuksen toimivuuteen, mutta oli kuitenkin mukava kokemus ja auttoikin minua monissa asioissa. Monista tehtävistä oli hyötyä ja koin pohdiskelun auttavan. Koin valmentajan hyväksi ja hänelle oli helppo ääneenkin sanoa ajatukset eli pystyin luottamaan häneen. Ei myöskään tullut sellainen olo että vastaukseni olisivat tyhmiä tai hän arvostelisi minua vaan toimi hyvin ammattimaisesti"

"Eira kuunteli ja osasi esittää juuri oikeat kysymykset. Antoi aikaa löytää itse vastaukset. Eli myötä ja oli empaattinen" 

"Tarvitsin uusia näkökulmia/ajatusmalleja ja sain niitä. Eira osasi hyvin tuoda asioita esille mistä olen erittäin tyytyväinen. Erittäin lämmin ja helposti lähestyttävä ohjaaja" 

"Eiran kanssa oli helppo rentoutua, olla oma itsensä ja kertoa asioistaan rehellisesti. Hän ei pitänyt kiirettä, vaan oli aidosti läsnä jokaisella kerralla"

"Erittäin sydämellinen ihminen. Valmennuksessa oli paljon hyvää. Hän on kannustava ja mukaansatempaava. Valmentaja on selkeä sanoissaan ja hyvin keskittynyt tehtäväänsä"