Palautteet:

Kvanttihoidoista:

"Työpäivän jälkeen olo oli nuutunut ja päänsärky vaivasi lievästi. Puolen tunnin aikana olo muuttui pirteäksi ja jaksavaksi. Myös päänsärky oli kadonnut. Kiitos tosi paljon, tämä oli hyvä ja antoisa kokemus."

"Tuntui kun olisin ollut sellaisessa "nollatilassa" ja kaikki stressi sekä negatiiviset tuntemukset katosi kokonaan. Koko keho  oli ihanan rentoutunut ja sellaisella tunteella oli ihana lähteä jatkamaan päivää. Voin todellakin suositella tätä kvanttihoitoa myös muille!"

"Tuo chakra juttu resonoi tosi paljon, olen itsekin monesti kokenut, että pitäisi puhua suorempaan omaa totuutta, mutta ehkä tässä on se hylkäämisen pelko. Ja tuo mielipaha, yhdistän sen niin selvästi. Mä olen jotenkin niin ällistynyt, tässä oli niin hienoja juttuja!"

"Kiitos paljon hoidosta! oli mielenkiintoista kuulla palaute. Tunsin tosiaan energiavirtauksen kehossa ja nyt on huomattavasti kevyempi ja levollisempi olo, selän jäykkyyskin tuntuu olevan poissa! Olen tosi kiitollinen sinulle tästä ja tämä tuli kyllä todella hyvään ajankohtaan. Minulla on/oli tosiaan eräs huolenaihe ihan tässä viime päivinä niin resonoi kyllä sekin mitä sanoit siitä <3 Tunnen muuten että hoito/energiavirtaus jatkuu vielä ja huomaan nyt tässä myös että niska/hartiaseudun jännityskin on helpottanut. Kokonaisvaltaisesti on todella hyvä ja levollinen olo, tunnen huomattavan eron"

"Hakeuduin Eiran kvanttihoitoon moninaisten oireideni takia, jotka johtuvat hermoston ylivireystilasta. Lähtötilanteessa kärsin voimakkaasta väsymyksestä, rytmihäiriöistä, ahdistuksesta, heikosta rasituksensietokyvystä (niin fyysisesti kuin psyykkisestikin), flegmaattisesta olosta ja voimattomuudesta.
Oli ihan uskomatonta huomata, miten jo ensimmäisen hoidon jälkeen tuntui iso ja uudenlainen muutos. Muutama päivä ekan hoidon jälkeen minulla oli paljon enemmän energiaa ja jaksamista, touhusin paljon kotitöitä ja mieli oli iloinen ja toimintakykyinen. Olin ihan ällistynyt siitä miten nopeaa havaitsin muutosta!
Olen ottanut nyt yhteensä kolme pidempää hoitokertaa, ja olen niin kiitollinen siitä mitä jo lyhyenkin ajan sisällä on tapahtunut. Olen energisempi, jaksan rasitusta paremmin ja oloni on mennyt ison harppauksen eteenpäin. Ja voi vitsi, mitä kaikkea muutakin myönteistä on tapahtunut! Psyykkisellä puolella on tapahtunut mielettömiä muutoksia, vaikka niihin en alunperin hakenutkaan apua tietoisesti. Olen kuitenkin huomannut muutosta esimerkiksi kiintymyssuhdetyylissäni, itsevarmuudessani ja pelon tunteen vaimentumisessa. Monenlaisia palasia on loksahtanut paikalleen, jotka ovat todellakin olleet tässä hetkessä minulle parhaaksi. Ihan uskomatonta ja olen niin liikuttuneen kiitollinen tästä.
Kaiken tämän hyvän lisäksi sydäntäni on lämmittänyt erityisen paljon Eira. Eira on kohdannut minut todella lempeästi, keveästi ja hyvää tahtovasti, ja meidän välinen vuorovaikutus on ollut todella ilahduttavaa ja turvallista. Eira todellakin tekee tätä sydämellään, ja on hyvin taitava kyvyissään. Toivon lämpimästi, että muutkin löytävät tiensä Eiran hoitaviin käsiin, koska tästä kaikesta on ollut niin paljon apua. Kiitos kiitos kiitos! <3"- Olivia

"Hoidon jälkeen on nyt taas sellainen ihana tasapainoinen olotila, kiitos vielä oikein paljon"

"En tiedä mitä tapahtui, mutta kyllä tää teki hyvää"

"Voin todella lämpimästi suositella Diamond Coachingia kaikille. Olen ottanut säännöllisesti kvanttihoidon etenkin silloin kun tuntuu, että energiavarastot on tyhjät ja stressitasot korkeat. Hoidon jälkeen on aina ihan mieletön rauha ja levollisuus koko kehossa ja sen todella tuntee kuinka stressitasot hoidon jälkeen laskee. Hoito todella avaa kehon sisäisiä tukoksia ja nostaa omaa värähtelytaajuutta (sitä ei osaa oikein selittää vaan se pitää kokea). Kvanttihoito on nykyään osa mun kokonaisvaltaista hyvinvointia ja keho osaa jo kaivata sitä jos hoitojen väli venyy liian pitkäksi. Suosittelen todella lämpimästi"- Henna Peltonen

Valmennuksesta:

"Koin tunnit erittäin hyödyllisiksi ja sain niistä paljon irti. Ne selkeyttivät ajatuksiani. Tunnit olivat aina mukavia. Koin valmennuksen hyödylliseksi ja sain siitä paljon apua. Lähdin tunneilta aina hyvällä mielellä. Valmentajani oli oikein mukava ja hän toi minulle rennon ja luottavaisen fiiliksen. Mielestäni oli hyvää, että sain itse löytää itsestäni ns.vastauksia erilaisten harjoitusten myötä"

"Olin alunperin hieman epäuskoinen valmennuksen toimivuuteen, mutta oli kuitenkin mukava kokemus ja auttoikin minua monissa asioissa. Monista tehtävistä oli hyötyä ja koin pohdiskelun auttavan. Koin valmentajan hyväksi ja hänelle oli helppo ääneenkin sanoa ajatukset eli pystyin luottamaan häneen. Ei myöskään tullut sellainen olo että vastaukseni olisivat tyhmiä tai hän arvostelisi minua vaan toimi hyvin ammattimaisesti"

"Eira kuunteli ja osasi esittää juuri oikeat kysymykset. Antoi aikaa löytää itse vastaukset. Eli myötä ja oli empaattinen" 

"Tarvitsin uusia näkökulmia/ajatusmalleja ja sain niitä. Eira osasi hyvin tuoda asioita esille mistä olen erittäin tyytyväinen. Erittäin lämmin ja helposti lähestyttävä ohjaaja" 

"Eiran kanssa oli helppo rentoutua, olla oma itsensä ja kertoa asioistaan rehellisesti. Hän ei pitänyt kiirettä, vaan oli aidosti läsnä jokaisella kerralla"

"Erittäin sydämellinen ihminen. Valmennuksessa oli paljon hyvää. Hän on kannustava ja mukaansatempaava. Valmentaja on selkeä sanoissaan ja hyvin keskittynyt tehtäväänsä"

"En ole koskaan tuntenut yhtä suurta rauhaa elämässäni"