Kvanttihoito

Kvanttihoito on energiaa ja informaatiota. Kvanttihoito auttaa fyysisessä, psyykkisessä ja emotionaalisessa paranemisessa. Kvanttihoito perustuu kvanttifysiikkaan ja värähtelytaajuuden kohottamiseen, mikä aktivoi kehon omia luontaisia paranemismekanismeja ja kehon kykyä parantaa itse itsensä. Kvanttihoito auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen harmoniseen tilaan.

Hoidon aikana saavutetaan 0-tila, jossa voidaan vaikuttaa asioihin jotka voivat näkyä fyysisinä ja henkisinä oireina.

Kvanttihoitodolla voidaan saada apua mm.seuraavissa asioissa:

- helpottaa stressiä (myös alitajuista) joka on tutkitusti yli 90% syynä eri sairauksien syntymiseen
- helpottaa uupumusta, auttaa sen palautumisessa sekä ennaltaehkäisyssä 

"You cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them."   - Albert Einstein
"You cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them." - Albert Einstein

- auttaa kehoa paranemaan sairauksista käynnistämällä kehon luontaiset paranemismekanismit 

-saada apua väsymykseen ja unihäiriöihin parantaen unenlaatua 

-poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta

-rentouttaa ja rauhoittaa niin kehoa kuin mieltä

-auttaa erilaisiin tunteisiin ja keventää ajatuksia kuten ahdistus, masennus 

-itsen ja muiden rakastamisesssa

-lisää energiaa ja elinvoimaa

- vapauttaa erilaisia esteitä ja tukoksia energia järjestelmästä, joita ovat esimerkiksi kohtaamatta jääneet tunteet, eli tunnelukot 

-vähentää ja poistaa erilaisia kehon fyysisiä kiputiloja jotka eivät lähde pois tavanomaisella hieronnalla

-auttaa riippuvuuksien paranemisessa

- vapauttaa tiedostamattomia ja alitajuisia haitallisia ohjelmia.

- eheyttää solumuistin traumoja tämän elämän ajalta ja sukupolvien ketjuista

- puhdistaa rajoittavia uskomuksia ja ajatusmalleja. 

-tukee kehon muita paranemisprosesseja monilla eri tasoilla 

-auttaa tulemaan tietoiseksi monista eri asioista ja fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä

-laajentaa tietoisuudentasoa ja auttaa henkisessä kasvussa
 

Etähoidot toteutetaan ilman erillisiä teknisiä laitteita, jotta hoito on mahdollisimman tehokas ilman muuta häiriötä. Etähoidoissa asetut rauhalliseen tilaan lepoasentoon siten, että sinun on hyvä rentoutua ja kädet sekä jalat ovat suorina. Näin energia pääsee virtaamaan parhaiten. Hoidossa antaudut vain vastaanottamaan hoitoa luottavaisin mielin. Hoito on turvallinen ja toimii aina korkeammaksi parhaaksesi puhdistaen ja hoitaen vain sitä, mitä olet siinä hetkessä valmis käsittelemään ja vapauttamaan. Suhtaudun jokaiseen hoidettavaani sydämellä, lempeydellä ja kunnioittavasti. Hoitojen aikana voit tuntea erilaisia fyysisiä tuntemuksia kehossa, väreilyä, sivelyä, puutumista, kylmän ja lämmön tunnetta tai voit nähdä kenties jonkinlaisia mielikuvia. Tämä on yksilöllistä. Voi olla myös niin, että joskus ei tule mitään tuntemuksia, mutta se ei tarkoita etteikö hoito toimisi. Jokainen hoito on erilainen. Hoidon vaikutukset voit tuntea jo hoidon aikana tai muutaman päivän sisällä hoidosta. Yleensä moni tuntee erilaisia tuntemuksia jo hoidon aikana. Voi tulla erilaisia tunteita pintaan, itkua, naurua jne. Tämä tarkoittaa vain sitä, että kehosi työstää asioita. Hoidon jälkeen saatat tuntea itsesi rauhallisemmaksi ja olo on kevyempi, luottavaisempi ja ikäänkuin jokin olisi muuttunut myönteisellä tavalla. Kvanttihoitoa on vaikea kuvailla sanoilla, vaan se tulee kokea itse.

ETÄHOITONA: hinta

30 min 60 eur

45 min 80 eur

60 min 95 eur 

Hoidoista saa palautteen hoidon jälkeen ääniviestillä. Kerron palautteessa sen informaation ja/tai mahdolliset viestit, joita saan hoidosta. Voit käydä tuntemuksiasi läpi vielä hoidon jälkeen luottamuksellisessa, hyväksyvässä läsnäolossa ja olen tukenasi.

Lapset 20 min 40 eur 

Lemmikit 15 min 25 eur

Ryhmähoidot toteutetaan satunnaisesti kuukausittain. Ilmoitan niistä pääsääntöisesti instagram tilini diamondcoachingofficial stoorit eli tarina osioissa. Ryhmäetähoidon hinta on 15 eur per hlö. 

LÄHIHOITONA: hinta

45 min 80 eur

60 min 95 eur

Lähihoidot sovittavissa etukäteen. Kysy sopivaa aikaa ja ajankohtaa itsellesi! Lähihoidoissa voit rentoutua hoitopöydällä koko hoidon ajan hyväksyvässä ja rauhallisessa läsnäolon tilassa jossa voit jakaa tuntemuksiasi tai olla ihan vain hiljaa niin halutessasi. 

SARJAHOITONA: 3 x 30 min sarjahoito 165 eur, voimassa 3 kk

Lahjakortit saatavilla  tietyn kestoiselle hoidolle ja hoidon summalle.

Mikäli lahjakortin aika on ehtinyt umpeutua voi sen käyttää vielä 3 kuukauden kuluessa umpeutumisesta 20 euron lisämaksua vastaan.

Hinnat sisältävät alv 24%

Yhdistettynä valmennukseen: Kvanttienergia valmennus 60 min 110 eur (sisältää alv 24%) 

Asiakkaiden kokemuksia ja palautteita hoidoista voit lukea täältä nettisivuilta kohdasta -> PALAUTTEET

Vain varattu hoitoaika auttaa sinua! Varaa oma aikasi puhelimitse soittamalla numeroon 044-3724497 tai lähettämällä viestiä sivujen yhteydenottolomakkeen kautta/sähköpostilla eira.litmanen@diamondcoaching.fi

Peruutusehdot: peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Peruutukset aina puhelimella tekstiviestillä tai soittaen, koska en välttämättä ehdi käydä läpi kaikkia sähköpostiviestejä. 

Huom! kvanttihoidot eivät sulje pois lääketieteellistä hoitoa, terveydenhuollon palveluja tai terapiaa. Mikäli koet tarvitsevasi enemmän niitä tai neuvontaa, käännythän terveydenhuollon puoleen.