Mitä Kvanttienergia valmennus on? 

Valmennus perustuu kongnitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan sekä ratkaisukeskeisyyteen. Lisäksi valmennuksessa käytetään urheiluvalmennuksesta tuttuja keinoja tavoitteiden saavuttamiseen, kuten NLP (neurolingvistinen ohjelmointi) sekä tietoista läsnäoloa (Mindfulness).

Valmennus on aina eteenpäin menevää. Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi olla joskus terapeuttinen kokemus. Valmentaja ei neuvo sinua missään, vaan vastaukset tulevat sinulta itseltäsi erilaisia menetelmiä käyttäen. Niitä ovat kysymykset, erilaiset toiminnalliset ja keholliset harjoitteet sekä kirjoitus- tai piirrustustehtävät. Sinä voit itse tunnustella ja valita, mikä toimii parhaiten sinun kohdallasi. Valmentaja ei anna sinulle valmiita ratkaisuja tai vinkkejä, vaan luottaa siihen, että sinä itse tiedät parhaiten, koska olet oman elämäsi asiantuntija.

Valmentaja luo sinulle rauhallisen ja turvallisen ajan sekä tilan, jossa voit keskittyä ainoastaan itseesi. Kiireisessä  elämässä se on joskus sitä, mitä me tarvitsemme juuri sillä hetkellä; mahdollisuutta pysähtyä ja mennä itsensä äärelle. Valmennus on aina luottamuksellista. Diamond Coachingin valmennuksessa saat olla oma aito itsesi sellaisena kuin olet.

Valmennus sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää itseään ja omaa hyvinvointiaan: ihmisille jotka haluavat ottaa vastuun elämästään, ajatuksistaan ja tunteistaan. Valmennus on tarkoitettu henkisesti terveille ihmisille joilla on voimia käsitellä asioitaan. Aina ei välttämättä tarvitse olla ongelmaa, vaan valmennus auttaa voimaan paremmin, selkeyttämään matkaa sekä saamaan lisää oivalluksia.

Yhdistän kvanttienergia valmennuksissani ratkaisukeskeisen valmennuksen yhdistettynä kvanttienergiaan. Kvanttienergia perustuu kvanttifysiikkaan ja värähtelytaajuuden nostamiseen,mikä aktivoi kehon omia luontaisia paranemismekanismeja ja kehon kykyä parantaa itse itsensä. Kvanttienergia auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen harmoniseen tilaan. Valmennus yhdistettynä kvanttienergiaan on tehokas apuväline. jonka avulla saat vieläkin tehokkaampia hyötyjä kvanttienergian puhdistaen ja vapauttaen pois kaikkea sitä solutasolta, jota käymme läpi valmennuksessa.

Valmennuksen hyödyt:

- voit käsitellä valmennuksen avulla erilaisia tunteita kuten pelko, viha, suuttumus, kateus, mustasukkaisuus, ahdistus jne, 

- vapautua tunneblokeista, jolloin olosi kevenee sekä saat lisää positiivista energiaa ja mielenrauhaa.

- vahvistaa itsessäsi jo olemassaolevia voimavaroja kuten itsetunto, itseluottamus, rohkeus, itsevarmuus, itsearvostus, kunnioitus sekä itsensä rakastaminen ja hyväksyminen.

- saada lisää selkeyttä siihen, mitä haluat elämässäsi. 

- tulla tietoisemmaksi niistä asioista, jotka estävät sinua sekä haitallisista ajatus- ja käyttäytymismalleista, jotka vaikuttavat elämääsi.

- laatia toimintasuunnitelma tavoitteesi tueksi. Esimerkiksi erilaisiin valinta- tai muutostilanteisiin liittyen sekä saada helpotusta vaikealta tuntuviin elämäntilanteisiin.

- päästää irti asioista jotka eivät enää palvele. Sellaisia voivat olla esimerkiksi ihmissuhteet, ajatukset, tunteet ja rajoittavat uskomukset.

-tulla tietoisemmaksi siitä, kuinka voit mennä kohti omia unelmiasi ja toteuttaa niitä askel kerrallaan

Kvanttienergian sisältävä valmennus 60 min 110 eur

Kvanttienergiavalmennus paketti 368 eur sisältää:

-2 x 75 min sisältävän henkilökohtaisen kvanttivalmennus istunnon puhelimitse tai zoomissa/whatsapissa

-vapaan pääsyn kvanttiryhmäetähoitoihin aina silloin kun pidän niitä

-viestituen valmennusten välissä toimistoaikoina (poislukien pyhäpäivät ja lomat)

-mahdolliset kirjalliset harjoitukset istuntojen välissä


Hinnat sisältävät alv 24%

Valmennukset etänä puhelimitse tai zoomin avulla.

Vain varattu aika auttaa sinua! Varaa aikasi valmennukseeen puhelimitse numerosta 044-3724497 tai ottamalla yhteyttä sivujen yhteydenottolomakkeen kautta/sähköpostitse eira.litmanen@diamondcoaching.fi

Peruutusehdot: peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Peruutukset aina puhelimella tekstiviestillä tai soittaen, koska en välttämättä ehdi käydä läpi kaikkia sähköpostiviestejä.  

Huom! Valmennukset ja kvanttihoidot eivät sulje pois lääketieteellistä hoitoa, terveydenhuollon palveluja tai terapiaa. Mikäli koet tarvitsevasi enemmän niitä tai neuvontaa, käännythän terveydenhuollon puoleen.